Inga Paenurm alustas kokanduses juba 1996 aastal ning sestpeale on tema karjäär rännanud vaid ülesmäge: Aasta koka tiitel 2005 ning aastad Kadriorus presidendi peakokana, on teinud temast ühe tuntuima Eesti tippkoka. Aastal 2014 sündis aga idee oma pisikesest pesast ning ja nii sai alguse hubane toidutuba Markofka Tallinnas, Tulika tänaval. Päeviti valmistab Inga seal ausaid ja maitsaid lõunaid ning õhtuti võib Markofka olla koolituskeskus, restoran, sünnipäeva peokoht või tantsusaal.
Inga Paenurme koolitus toimub laupäeval, 14. mail algusega kell 11.00 Kopli taluköögis.
Koguneme, saame tuttavaks ning räägime lahti koolituse päeva- ja söögikorra. Laseme end üllatada, sest Inga sõnul ta retsepte ei tee. “Kokkamine on mu elu ja iga üritusega sünnivad uued ja hääd mõtted,” ütleb ta. Seega kõik ühiselt valmivad road sünnivad kohapeal köögis ja koos maitseme ja kiidame neid ühisel lõunalauas. Suvepidu ju! Kaasa saab nii ülestähendused kui häid ideid roogade serveerimiseks.
Kursusetasu 49 €, kokaklubi liikmetel soodustus.