Õlu lauda!

Eesti ehtsate ja elusate käsitööõllede kiituseks tõstame laupäeval, 29. novembrilõlle lauale. Koos Pühajärve GMP restorani kokkade Raidi ja Herkoga räägime kuidas õlut ja toitu kokku sobitada ning valmistame oma seekordsed road õllest ja õllega. Menüüs on veise pastraami, õlletaignas kala ja krevetid, valmistame ka õllekastmes hautatud liha ning õllesaia. Põnevaid avastusi ja ootamatusi jätkub peale köögi ka ühisesse toidulauda, kus sobitame  vahutavat märjukest hea toidu kaaslaseks.

Pühajärve GMP restoran on korraga nii mõnusa muusika, eriliste gurmeeõhtusöökide ja tasemel a’la carte menüüga restoran, mille tüüri on juba mitmeid aastaid hoidnud chef de cuisine Rait Kits. Talle assisteerib kokk Herko. Uusi maitseid otsides ja “toiduga mängides” jõutakse ka kõige pöörasemate kombinatsioonideni. Kuid natuke pöörasust peabki olema, et jõuda mitu aastat Eesti 50 parima restorani sekka.

Õlle- ja toidukoolitus toimub laupäeval, 29. novembril algusega kell 11.00 Kopli taluköögis.

Koguneme ja saame üksteise ning menüüga tuttavaks. Siis seome põlled ette ja siirdume kööki, et  ise käed külge panna ja seekordsed maitsvad road valmistada. Ühiselt tehtud toite sööme ja kiidame samuti ühiselt pika laua taga ning seekord maitseme toidu kõrvale erinevaid Eesti käsitööõllesid.  Kaasa uued oskused ja head retseptid.

Kursusetasu 42 €, kokaklubi liikmetel soodustus.