Pasta meistriklass

Laupäeval, 25. oktoobril avaneb Kopli taluköögis  pasta meistriklass, mis kutsub kõiki pastasõpru käed ise jahuseks tegema ning erinevate käsitööpastade valmistamise saladusi tundma õppima. Võtame eeskujuks Itaalia piirkondade retseptid ning voolime muuhulgas Lõuna-Itaalia köögi lemmikuid orchiette‘sid ning  fusilli‘sid  koos neile iseloomulike kastmetega. Teeme ka gurmaanlikult keelt kõditavaid mereanni tortellinisid ning toekaid ricotta-cavatelli’sid.  Magustoiduks valmib loomulikult midagi eht-itaalialikku ning loomulikult tuleb pastakultuuri kõrval teemaks Itaalia veinikultuur.

Meistriklassi juhendab Kopli taluköögi perenaine Kaire Mets, kelle kokkamise huvi sai alguse Itaaliast ning just seal on ta oma  käsitööpasta usku ja -oskusi mitmel korral täiendanud. Seekordses pasta meistriklassis lubab ta pastamasina hoopis kõrvale lükata ja traditsioonilised käsitöövõtted ausse tõsta.

Pasta meistriklass toimub laupäeval, 25. oktoobril algusega kell 11.00 Kopli taluköögis.

Koguneme ja saame üksteise ning menüüga tuttavaks. Siis paneme põlled ette ja siirdume kööki, kus koos veeretame, voolime ja vormime seekordsed pastaroad. Ühiselt tehtud toite sööme ja kiidame samuti ühiselt pika laua taga. Kaasa uued oskused ja head retseptid.

Kursusetasu 36 €, kokaklubi liikmetel soodustus.