Vegan köök

Võime kiita või kurta, kuid taimetoidu trend kasvab kiiresti ja üha sagedamini tuleb pead murda, mida maitsvat pakkuda oma taimetoitlasest pereliikmele, külalisele või kliendile. Koos Sandra Vungiga avastame 9. aprillil vegan-köögi põhimõtteid ja valmistame vaid taimsest toorainest  maitsva menüü. Kavas on hõrgud peediburgerid, idamaine karriroog, toitvad salatid, magus puuviljakeeks ja piimavaba jäätis.

Sandra Vungi on taimetoitlane olnud üle üheksa aasta ning jagab inspiratsiooni, nippe ja retsepte  teistelegi. Mitmete vegan-kokaraamatute autori ja taimetoit.ee blogipidaja retseptid on lihtsad, kodused, soodsad ja mis peaasi -maitsvad ning  tasakaalus. Et  tervislik ja maitsev veelgi lähemal oleks, on ta loonud Sandra Vungi – veganküpsetiste sarja.

Vegan-köögi koolitus toimub laupäeval, 9. aprillil algusega kell 11.00 Kopli taluköögis

Koguneme, saame tuttavaks ning räägime miks taime-  või vegantoit ja millised vegan-köögi põhimõtted. Tutvume koos retsetidega ning siis seome põlle ette ja teeme köögis kõik ise järele. Koos valmistatud toite degusteerime ja kiidame ühises söögilauas. Kaasa kõik retseptid ja veel rohkem ideid, mida edaspidi järgi proovida.

Kursusetasu 42 €, kokaklubi liikmetel soodustus.