Kreeka kook
Möödunud suve ja puhkust meenutame Kopli taluköögis laupäeval, 3. oktoobril koos päikselise Kreeka köögi ja söögiga. Sedapuhku juhib maitserännakut Pille Petersoo, kes on valinud kooskokkamiseks Kreeka köögi ehedaimad palad. Mekime parimaid oliive ja fetat koos omavalmistatud dipikastmetega, teeme koos dolmadakia‘sid ehk täidetud viinapuulehti, Santorini tomatikotlette ning kuulsaid Kreeka pirukaid kotopitakia‘t ja alevropita‘t. Loomulikult ei puudu menüüst mõnus vormiroog moussaka ja tõeline Kreeka salat. Magusaks ampsuks valmistame pähklitäidisega Baklava-sigareid ning Metaxa brändi ploome.
Pille Petersoo on toidublogija ja Nami-Nami toiduportaali asutaja ning peatoimetaja.Tema sulest või hoopis kulbist on ilmunud mitmed kokaraamatud, kus kõik retseptid on nii täpsed, et õnnestuvad ka esmakatsel. “Nami-Nami.Maailma maitsed″ raamatusse on kogutud muuhulgas Rootsi, Toscana, Liibanoni, Inglise ning loomulikult Kreeka köögi retseptid, millest meie koolitus on inspiratsiooni saanud.
Kreeka köögi koolitus toimub laupäeval, 3. oktoobril algusega kell 11.00 Kopli taluköögis.
Koguneme ja saame üksteise ning menüüga tuttavaks. Siis seome põlled ette ja siirdume kööki, et ise käed külge panna ja seekordsed suviselt maitsvad road valmistada. Ühiselt tehtud toite sööme ja kiidame samuti ühiselt pika laua taga, naudime Kreeka muusikat ning meenutame päikselisi puhkusepäevi. Kaasa uued oskused ja head retseptid.
Kursusetasu 42 €, kokaklubi liikmetel soodustus