Linnuliste liharoad

Kui mõte juba kevade ja munapühade poole kandub, siis on paslik kergemaid roogi valmistada. Kopli taluköök kutsub laupäeval, 5. märtsil linnuliste liharoogade maitsejahile, mille teejuhiks on peakokk Jorma Riivald. Menüüsse lubas ta koguda paremaid retsepte kana-, kalkuni- ja pardilihast, lisaks katsetada ka veidi eksootilisema toorainega nagu näiteks kanatiivad või pardisüda. Grillime, küpsetame, röstime ja hautame ning lõpuks valmistame ka mõnusa magusroa.

Koolituse juhendaja Jorma Riivald on Otepää kuplite vahel tegutseva  restorani Mr Jakob peakokk ning nüüd juba eiteamitmenda Eesti top 50 restorani tiitli omanik. Tuntud lihakokana jõuab ta ka  BBQ ahju ja grilli ääres kokata ning viimati võitis tema Mr. Jacob & Faeton BBQ Team grillivõistlustel “Suur Sigadus 2015″ pea kõik, mis võita võis.

Linnuliste liharoogi teeme laupäeval, 5.märtsil algusega kell 11.00 Kopli taluköögis.

Koguneme ja saame üksteise ning menüüga tuttavaks. Siis seome põlled ette ja siirdume kööki, et  ise käed külge panna ja seekordsed road koos valmis küpsetada. Ühiselt tehtud toite  maitseme ja kiidame ühiselt pika laua taga. Kaasa uued oskused ja väärt retseptid.

Kursusetasu 45 €, kokaklubi liikmetel soodustus.